• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ZABITA AMİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

ZABITA AMİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI

 

Kurban bayramında gerekli güvenlik önlemlerini almak üzere zabıta amirleriyle toplantı gerçekleştirildi

            Siverek Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla ilçe merkezinde vatandaşlara daha rahat bir ortam sağlamak için Zabıta Amirleriyle toplantı gerçekleştirildi.

            Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli Başkanlığında Zabıta Müdürlüğünde Zabıta Amirleriyle bayram güvenliğini ve gerekli sağlıklı ortamın sağlanması amacıyla toplantı yapılarak bilgi alışverişinde bulunuldu.

            Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’Bilindiği gibi önümüzde günlerde Kurban Bayramını iştirak edeceğiz, belediyemiz adına bizlere düşen görevleri yerine getirmek amacıyla Zabıta Amirlerimizle toplantı gerçekleştirdik, Bayramda özellikle vatandaşları rahatsız edici görüntü kirliliği gibi unsurlar olmak üzere hayvan kesim yerlerinin düzenlenmesi, esnaf denetimi, hijyenik şartlara dikkat edilmesi ve patlayıcı maddeler satışı yapan işyerlerinde denetimlerimiz artıracağız, vatandaşlarımızın bayram tatillerinde her hangi bir sorun yaşamaması için ekiplerimizle görev paylaşımını yaptık, inşallah bayram öncesi ve bayram süresince ekiplerimiz tarafından denetimlerimizin yanı sıra halkımızın sağlığını tehdit eden tüm unsurlar üzerinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz’’ dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü