SİVEREK BELEDİYESİ KURUMLARA DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler müdürlüğü tarafından bazı kurumlara bank ve piknik masası desteği sağlandı.

Park ve Bahçeler müdürlüğü ekipleri tarafından Okul, Hastane, Cami, kuran kursu ve bazı kurumlara bank ve piknik masası desteği sağlandığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Doğan Kanlıpıçak konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’ Belediye başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatıyla ilçe genelinde vatandaşların rahat bir ortamda zamanlarını geçirmek amacıyla Okul, Hastane, Cami, Kuran Kursu ve bazı kurumlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz, bu amaçla Park ve Bahçeler müdürlüğü olarak  Bank ve Piknik masası desteği sağladık, ayrıca ekiplerimiz tarafından parklarımıza da bank ve piknik masası temin ederek vatandaşlarımızın zamanlarını güzel bir şekilde geçirmeleri için  çalışmalarımızı sürdüreceğiz.’’dedi.