• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN YILMAZ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

BAŞKAN YILMAZ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI

 

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Kurban Bayramı öncesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalışan personel ile bayramlaştı.
Ayvanat mahallesinde bulunan Destek Hizmetleri Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine Başkan Yılmaz’ın yanı sıra Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş, bazı daire müdürleri ile temizlik işleri personeli katıldı.
Bayramlaşma öncesi çalışanlarla bir süre sohbet eden Başkan Yılmaz, personelin taleplerini dinledi. Yılmaz, tüm çalışanların bayram tebrik ederek, “Değerli kardeşlerim, her gününüz bayram olsun. Sizler emektar insanlarsınız, sizler kentimizin kahrını çekiyorsunuz, biz bunun farkındayız. Sizler kentimiz için en önemli hizmeti veriyorsunuz, çünkü şehir kirleniyor, sizler temizliyorsunuz. Aslına bakarsak sizler kutsal bir görevi ifa ediyorsunuz. Evet, yoğunluğumuzdan ötürü sizlerle çok sık bir araya gelemiyoruz, fakat birçoğunuzu çalışma alanlarınızda görüyorum ve görüşüyorum. En kısa zamanda bir araya gelerek sizlerle hasbihal edeceğiz. Tekrardan çalışma arkadaşlarımla birlikte bayramınızı tebrik ediyorum, bayramın İslam âlemine, ülkemize ve Siverek’imize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.
Başkan Yılmaz, konuşmasının ardından hazırlanan bayramlık paketler çalışanlara dağıttı. Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları, Başkan Yılmaz’ın ziyaretinin kendilerine moral olduğunu belirterek, bayramlık paketler için teşekkür etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü