ÇIKRIK MAHALLESİNDE SPOR TESİSİ AÇILIŞI YAPILDI

Açılışa Şanlıurfa Milletvekili Gülpınar, Büyükşehir Belediye Başkanı Çiftçi ile Siverek Belediye Başkanı Yılmaz katıldı

Siverek Belediyesi tarafından ilçeye 45 kilometre uzaklıkta bulunan Çıkrık Mahallesinde yapımı tamamlanan Spor tesisi açılışı yapılarak mahalle sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Spor tesisinin açılışına katılan Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile çok sayıda vatandaşlarla birlikte spor tesisini gezdiler.

Spor tesislerinde vatandaşlarla birlikte topla penaltı atışları yaparak tesisin mahalle sakinlerine hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Resul Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’Bugün Çıkrık Mahallemizde yapımını tamamladığımız spor tesisimizin açılışını vekilimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, meclis üyesi arkadaşlarımız ve vatandaşlarımızın katılımıyla gerçekleştirdik, bu sahanın yapımında emeği geçen herkese içtenlikle teşekkürlerimi sunuyorum, daha önce bu sahanın alanında gençler toprak içerisinde spor faaliyetlerini sürdürmekteydi, biz gençlere bu alanda saha yapımı sözü vermiştik, çok şükür bu vermiş olduğumuz sözü yerine getirmiş bulunuyoruz, sahanın hayırlara vesile olmasını diliyorum’’dedi.