• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK'TE MODERN PARK AÇILIŞI YAPILDI

SİVEREK'TE MODERN PARK AÇILIŞI YAPILDI

 

Üç bin metre kara alan üzerinde yeniden dizayn edilen park halkın beğenisini kazandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bulunan Siverek ile ismi özleşen Üçgen park Siverek Belediyesi tarafından yeniden dizayn edilerek yeniden hizmete açıldı.

                İlçenin Cumhuriyet alanında bulunan modern parkın açılışına Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, İlçe Kaymakamı Doktor Vural Karagül, 107 Topçu Alay Komutanı Hava Savunma Kurmay Albay Abdullah Uşan, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Hilvan İlçe Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ilçe Milli Eğitim Müdürü Ferit Karaoğlu ile çok sayıda vatandaş katıldı.

                Parkın açılışı sırasında Siverekli çocuklar Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar’a büyük ilgi gösterdiler. Milletvekili Gülpınar çocuklarla yakından ilgilenip derslerinde başarılar diledi.

                Kentin modern dinlenme alanlarına ihtiyaç duyulduğunu belirten Belediye Başkanı Resul Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti”  her Sivereklinin yaşamında mutlaka üçgen parkla ilgili bir anısı vardır bende lise ve üniversite yıllarımda bu parkta çok oturmuşum üçgen parkı yeninden dizayn edip modern bir dinlenme alanı haline getirdik kapalı ve açık alanların yanı sıra insanların aileleriyle gelip rahat dinlenebileceği şark odaları yaptık Siverek halkının taktirini ve beğenisini kazanan bu türden modern dinlenme alanlarımızın sayısını artıracağız yeni park projelerimizi en kısa süreden hayata geçirip Siverekli vatandaşların hizmetine sunacağız halkımız hizmetin en iyisine ve güzeline layık büyük bir inanç ve azimle kentimizi, daha modern ve yaşanabilen bir kent haline getireceğiz”

                Üç bin metre kara alanın bulunan parkın bu güne kadar ilçede yapılan en modern park olduğuna dikkat çeken vatandaşlar çalışmalarından dolayı belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür ettiler

                Parkın açılışından sonra açılışına katılanlar parkın girişinde hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü