• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

YENİ YAPILAN OKUL YOLLARINDA İNCELEMELERDE BULUNULDU

YENİ YAPILAN OKUL YOLLARINDA İNCELEMELERDE BULUNULDU

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz ile beraber bazı açılış ve çalışmalar için ilçede bulunan Büyükşehir belediye başkanı Nihat Çiftçi Selimpınar mahallesinde okullar bölgesi diye adlandırılan bölgede yeni yapılan okul ve yollarını inceledi.

Yapılan İncelemeler sonucunda Büyük şehir belediye başkanı Nihat Çiftçi ‘ yeni yapılan okulların yol problemini tespit ettiklerini ve bu sorunun en kısa zamanda çözeceklerini’ belirterek yetkili kişilere talimat verdi.

Okul sorunları hakkında açıklamalarda bulunan Belediye başkanı Resul yılmaz “Selimpınar mahallesinde Okullar bölgesi diye adlandırdığımız bölgede incelemelerde bulunduk. Bu bölgede yeni okullarımız inşa edildi. Bunlar fen lisesi, Anadolu lisesi, Anadolu erkek lisesi, Anadolu teknik lisesi, Molla Ramazan Acarlar Anadolu lisesi. Bu okullar eğitim öğretim faaliyetine inşallah başlamadan Büyükşehir Belediyemizle birlikte yapacağımız ortak bir çalışmayla, buraların yol problemlerini, su problemlerini çözeceğiz ve öğrencilerimizin hizmetine sunacağız, Bu bölgenin arazi şartları biraz zor, sıkıntılı bir arazi, meyilli bir arazi ama buna rağmen inşallah önümüzdeki bir hafta içerisinde bu bölgedeki noksanlıkları giderilmiş olacak ve artık öğrencilerimiz rahat bir şekilde eğitim ve öğretim faaliyetlerini yapabileceklerdir. Bu çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyor, hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü