SİVEREK BELEDİYESİNDEN OKULLARA BAKIM VE TARIMSAL İLAÇLAMA DESTEĞİ VERİLİYOR

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Yeni Eğitim Öğretim Yılı içerisinde ilçede bulunan okulların bahçe alanlarına budama, bakım ve tarımsal ilaçlama desteği veriliyor.

İlçede Eğitim Kurumlarına Belediye bünyesinde tüm desteklerinin elinden geldiğince devam ettiğini belirten Belediye Başkan Yardımcısı ve Park Bahçeler Müdürü Doğan Kanlıbıçak “Park ve bahçeler müdürlüğü bünyesinde bulunan, ilçemizde ki tüm okulların yeşil alan, bahçelerde ilaçlama çalışması yapmaktayız, İlk Etapta Şehit Öğretmen Cuma İbiş Ortaokulu ile Anadolu lisesi bahçe alanlarında çalışmalarımıza başladık, ekiplerimiz tarafından çalışmalarımız devam etmektedir, inşallah bu vesile ile çalışmalarımızı tüm okullarımıza yayarak devam ettireceğiz’’dedi.