BAŞKAN YARDIMCIMIZ DOĞAN KANLIPIÇAK'IN İNCELEMELERİ

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince muhtelif alanlarda yapılacak çalışmalar kapsamında Belediye Başkan Yardımcımız Doğan Kanlıpıçak, peyzaj mimarı ve teknik ekipten bilgi aldı.

Fırat mahallesindeki Kız Anadolu Lisesi, Hasan Çelebi mahallesindeki park alanı ile okullarda bölgesindeki Molla Ramazan İmam Hatip Lisesi bahçesinde yapılacak çevre düzenleme ve peyzaj çalışmaları için incelemelerde bulunan Kanlıpıçak, teknik ekibin yapacağı çalışmalar hakkında bilgi aldı. Okul yetkilileri ile görüşen Başkan Yardımcısı Doğan Kanlıpıçak, talepleri not aldı.

Toplu kullanım alanlarında hizmetin öncelikli olduğunu belirten Kanlıpıçak, “Halkımızdan gelen her türlü talebi değerlendirerek, öncelik sırasına göre hizmet götürüyoruz. Okullarımızdan gelen talepleri de değerlendirerek, çalışma öncesi incelemelerde bulunduk. Bazı okullarımızda çalışmalarımız sürerken, incelemelerde bulunduğumuz okullarda da en kısa sürede gerekli çalışmaları başlatacağız” dedi.