• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ KIRSAL MAHALLELERİ KALKINDIRMAYA DEVAM EDİYOR

SİVEREK BELEDİYESİ KIRSAL MAHALLELERİ KALKINDIRMAYA DEVAM EDİYOR

 

Belediye Başkanı Resul Yılmaz, imkânlar ölçüsünde görev ve sorumluluk alanı gözetmediklerini söyledi.

Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından kırsal mahallelerde başlatılan hizmet atağı sürüyor. Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ekiplerin Büyüktepe (TIL) mahallesinde devam eden mahalle içi beton yol çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Büyüktepe mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri tarafından karşılanan Başkan Yılmaz, gelen talepleri dinleyerek not aldı. Daha sonra çalışma yapılan alanları gezen Belediye Başkanı Resul Yılmaz, bir süre çalışan işçileri izledi. İşçilerle bir süre sohbet eden Yılmaz, yapılan beton yol çalışmalarında geri dönüş olmadığını hatırlatarak, çalışma sırasında hassas davranılmasını istedi.

Mahalle sakinleriyle gazetecilere açıklama yapan Belediye Başkanı Resul Yılmaz, belediye seçimlerinde verdikleri sözleri bir bir yerine getirdiklerini ifade etti.

Yılmaz, “Bugün meclis üyesi arkadaşlarımız ve yakın çalışma arkadaşlarımızla birlikte Büyüktepe mahallemize ziyarette bulunduk. Büyüktepe mahallemizde Kırsal Hizmetler ile Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz köy içi yani mahalle içi diye tabir ettiğimiz sokaklarımızı betonla kaplama işini yapmışlar. İşi çokta güzel gerçekleştirmişler. Ben öncelikle ekipte yer alan arkadaşlarımı kutluyorum. Biraz gecikmeli de olsa bu mahallemize hizmeti getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bizim hedefimiz şu biz sadece siyasette seçimden seçime hizmet yapan, seçimden seçime vatandaşı hatırlayan bir anlayışa sahip değiliz. Gerek ben, gerekse meclis üyesi arkadaşlarım sürekli sahadayız, ilçemizin gerek merkezinde gerekirse kırsal mahallelerimizde bu çalışmalarımızı bundan sonrada sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Sadece belirli bir kesime hizmet eden anlayışa karşı olduklarını vurgulayan Yılmaz, “Bugün ilçemizin kuzeyinde yer alan mahallelerimize gelirken, başka günlerde gerek doğusuna gerek güneyine gerekse batısındaki mahallelere de gidip ziyarette bulunup çalışma yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz, hizmetin mahalle sakinlerine hayırlar getirmesini dileyerek, “Ayrıca mahalle sakinlerine de teşekkür etmeyi borç biliyorum. Zira bugüne kadar gelip bizi sıkıştırmadılar aman aman önce burayı yapın gibi bir talepte de bulunmadılar. Bu nedenle de kendilerine teşekkür ediyorum bundan sonrada her daim bu mahallede yaşayan insanlarımızın ve vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Tekrar hizmette emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu hizmetin başta Büyüktepe mahallemiz olmak üzere Siverek’imize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum” şeklinde konuştu.

Büyüktepe mahalle muhtarı Hüseyin Kırvar çalışmalardan ötürü Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür ederek, “Büyüktepe mahallesi Siverek’in kırsal alandaki büyük mahallelerinden biridir. Kış ayları geldiğinde çamurdan, yaz aylarında ise toz dumandan pencerelerimizi dahi açamıyorduk. Sağ olsun Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz mahallemizin iç yollarını betonlayarak, bizi bu sorundan kurtardı. Şunu da eklemek istiyorum ki, kırsal alandaki mahalle sakinlerinin sabrı çok önemlidir. Bekledikleri hizmetler mutlaka gelecek. Biz Büyüktepe olarak sabrettik ve bugün hizmet mahallemize geldi” dedi.

Büyüktepe sırasında Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, meclis üyeleri Cumali Karavar, Ramazan Baylan, Eyüp Çınar ile Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan eşlik etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü