EĞİTİM KURUMLARIMIZA DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYORUZ

Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz, eğitim kurumlarına yönelik hizmet ve çalışmalarına devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında okul yetkililerinden gelen talepleri karşıladıklarını belirten Başkan Yardımcımız Doğan Kanlıpıçak, “Eğitim-öğretim sezonu başlamadan okullarımızdan gelen talepleri öncelik sırasına göre karşıladık. Okullarımızın birçoğu çevre düzenleme ve oturma bankı talebinde bulundu. Bağlar mahallesindeki Çok Programlı Lisesinin yetkilileri oturma bankı, çeşme ve çevre düzenlemesi taleplerini ilettiler. Oturma bankları ve piknik masasını okulumuza göndererek taleplerini karşıladık. Çevre düzenlemesi ve çeşme talebini ise yerinde görmek için incelemelerde bulunduk. Belediyemizin imkânları ölçüsünde bunları da karşılamaya çalışacağız” dedi.

İncelemeler sırasında Başkan Yardımcımız Kanlıpıçak’a, Başkan Yardımcımız Hasan Postacı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü teknik ekibi eşlik etti.