• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ'DAN ESNAF ZİYARETİ

BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ'DAN ESNAF ZİYARETİ

 

Esnaf ve vatandaşlardan gelen talepleri not alan Başkan Yılmaz, ilgili birimlere çözülmesi talimatını verdi.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor. Mahalle toplantıları yanı sıra sorunları yerinde incelemek, esnafın istek ve taleplerini birinci ağızdan dinlemek amacıyla Esmerçayır mahallesi esnaflarını ziyaret eden Başkan Yılmaz, alışveriş yapan vatandaşlarla da bir araya geldi.

Esnaf ve halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Yılmaz, ziyaret güzergâhı üzerinde bulunan işyeri sahiplerinin çay ikramları ile karşılaştı. Esmerçayı caddesi üzerinde bulunan kahveleri ziyaret eden Yılmaz, birçok vatandaşla oturup sohbet etti.

Vatandaşların ilgisinden memnun kalan Başkan Yılmaz, “Biz sadece seçimden seçime esnafımızı ve halkımızı ziyaret eden bir zihniyete sahip değiliz. Devamlı olarak esnafımızı ve halkımızı ziyaret ediyoruz. Ziyaretlerimiz sırasında gerek vatandaşımızdan gerek esnafımızdan gelen tüm talepleri Siverek Belediyesi olarak çözüm üreterek, sorunları ortadan kaldırıyoruz” dedi.

Başkan Yılmaz’ın ziyaretinin kendilerini mutlu ettiğini belirten Esmerçayır esnaflarından Nevzat Konal “Sağolsun Başkanımız bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmıyor, Başkanımız bizimle hem toplantılar gerçekleştiriyor, hem de bizi ziyaret etmeyi ihmal etmiyor. Başkanımızın hizmetlerinden çok memnunuz. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaret esnasında birçok vatandaş ve esnaf, Başkan Resul Yılmaz ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yılmaz’ın esnaf ziyaretinden Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Meclis üyeleri Eyyüp Çınar ile Selahattin İlhan eşlik etti.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü