KÜÇÜKTEPE MAHALLESİ MAHALLE İÇİ BETON YOL ÇALIŞMALARI

Siverek Belediyesi tarafından beton yol çalışmaları kapsamında ilçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Küçüktepe (Kankatır) mahallesinde mahalle içi beton yol çalışmaları başladı.

Daha önce stabilize çalışmalarının tamamlandığı mahallede Mahalle içi beton yol çalışmalarının başlatıldığını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’ Belediye Kırsal İşler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğümüz ekiplerince daha önce Küçüktepe (Kankatır) mahallesinde stabilize çalışmalarını yaptık, stabilize yol çalışmalarının bitimiyle mahallemizde şuan Beton yol çalışmalarına başladık, inşallah bu çalışmalarımızın bitimiyle mahalle sakinlerimiz temiz bir ortamda yaşamlarını sürdüreceklerdir, buradaki amacımız daha önce hizmet almayan kırsal mahallelerimizin sorunlarını tek tek çözerek vatandaşlara rahat, temiz ve sağlıklı alanlar oluşturmaktır’’ dedi.