SİVEREK BELEDİYESİ ARAÇ FİLOSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesine katılan yeni araçlarla Siverek daha temiz bir kent haline gelecek

Siverek Belediyesi Temizlik işleri Müdürlüğü daha temiz ve yaşanılır bir şehir için çalışmalarına devam ediyor. Müdürlük bir yandan bünyesi altında çalıştırdığı temizlik işçileri ile Siverek’i temiz bir şehir kılarken, bir yandan da yeni nesil temizlik araçlarını bünyesine katıyor.

Siverek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü aldığı yeni araçlarla temizlik filosunu güçlendirdi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Siverek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Metin Çokzaman, “Temizlik İşleri Müdürlüğü olarak halkımızın sağlığı için, temiz bir Siverek için, araç filomuzu güçlendirmeye devam ediyoruz. Aldığımız en son, en son yüksek teknolojik süpürge makinalarının teki en az yüz işçinin yapacağı çalışmayı yapacak seviyede son modern araçlardır. İlerdeki günlerde de araç filomuza yeni araçları katmaya devam edeceğiz,  Çalışmalarımız halkımız için devam edecektir, her şey temiz bir Siverek için diyoruz” dedi.