• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİNİN BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ SONA ERDİ

SİVEREK BELEDİYESİNİN BÜTÇE GÖRÜŞMELERİ SONA ERDİ

 

Siverek Belediyesi olağan Ekim ayı meclis görüşmelerinin ardından başlayan bütçe görüşmeleri sona erdi.
Belediye Başkanı Resul Yılmaz başkanlığında yapılan bütçe görüşmeleri 2 oturum halinde yapıldı. Oturumun birinci gününde meclis üyeleri bütçe konusunda yapılan bilgilendirme ve sunumun ardından Mali Hizmetler Müdürü tarafından sorular yanıtlanarak tamamlandı. Bütçe görüşmelerinin 2. oturumunda ise gelir kalemleri ve yapılan düzenlemeler hakkında bilgiler verildi.
Ardından yapılan oylamada ise bütçe oy çokluğuyla meclisten geçerek kabul edildi.
Belediye Başkanı Resul Yılmaz bütçenin Siverek’e hayırlı olmasını dileyerek, “2016 yılı gelir gider bütçemiz yapılan oylamada kabul edildi. Öncelikle Plan Bütçe komisyonunda görev alan arkadaşlara ve siz değerli üyelerimize göstermiş olduğunuz performansa anlayışa teşekkür ediyorum. Bir teşekkürü de Mali Hizmetler Müdürlüğünde görevli arkadaşlarımıza etmek isterim ki çok titiz bir çalışma yapmışlar” ifadelerini kullandı.
Bütçenin yapılacak hizmetlere esas teşkil ettiğini ifade eden Başkan Yılmaz, “Yöneticilerin başarılı olabilmesi için 3 noktaya iyi hükmetmesi gerekiyor. Bunlardan biri zaman, ikincisi para ve son olarak insana hükmetmeyi başaranlar başarılı yöneticidirler. Bütçenin faydalı hizmetlerde kullanılması noktasında sizler de takipçisi olacaksınız. Bütçenin ülkemize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Ekim Ayı olağan meclis toplantısı bütçe görüşmelerinin ardından dilek ve temennilerle sona erdi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü