SİVEREK BELEDİYESİ BETON YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Ayvanat Mahallesinin yeni yerleşim yerleri temiz ortama kavuşuyor

Siverek Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından Ayvanat Mahallesinin yeni yerleşim yerleri Beton yol çalışmaları kapsamında temiz ortama kavuşuyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ile Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan’la birlikte Ayvanat Mahallesini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Konuyla ilgili Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’Bu mahallemiz yeni yerleşim alanı olduğu için kışın çamurdan yazın toz dumandan geçilmiyordu, Fen İşleri Müdürlüğü olarak betonlama çalışmaları başlattık, vatandaşlarımızı toz ve çamurdan kurtarmak için çalışmalarımız devam ediyor, bu çalışmalarımız diğer mahallelerde de devam edecektir, çalışmalarımızın vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Mahalle sakinleri mahallede yapılan çalışmadan dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve ekibine teşekkür ettiler.