SİVEREK'TE ET TAŞIMA ARACI YENİLENDİ

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın Büyükşehir Belediyesinden talep ettiği et taşıma aracı son sistem yeni araçla değiştirildi.
Siverek ilçesinde bulunan et taşıma aracının, eski ve sağlıksız oluşu vatandaşların şikâyetlerine neden olunca Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ile görüşerek yeni araç talebinde bulundu.
Başkan Nihat Çiftçi’nin talimatı üzerine Siverek’e soğutucu sistemi de bulunan yeni bir et taşıma aracı tahsis edildi.
Belediye Başkanı Resul Yılmaz, eski aracın çok eski olduğunu ve sağlıksız koşullarda iş yaptığını söyledi. Yılmaz, yeni araçla etlerin daha temiz bir ortamda kasap esnafına ulaştırılacağını belirterek, “Esnafımızın ve vatandaşın tepkisine neden olan araç için Büyükşehir Belediye Başkanımız Nihat Çiftçi ile görüştük. Halkımızın haklı talebini yerinde bulan Başkan, son derece modern bir araç tahsis etti. Yeni gelen aracımız soğutucu sistemli ve 6 ton et taşıma kapasitesine sahip. Esnafımıza ve halkımıza hayırlı olsun” dedi.