SİVEREK BELEDİYESİ HELEFAN MAHALLESİNDE STABİLİZE YOL YAPIM ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ile Kırsal İşler Müdürlüğü tarafından Helefan Mahallesinde stabilize yol çalışması başladı.

İlçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Helefan mahallesinde stabilize yol çalışmasının başladığını aktaran Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’ekiplerimiz ilçe merkezi dahil tüm bölgelerde hizmet vermeye devam ediyor, bu sayede ilçenin Helefan Mahallesinde stabilize yol çalışmalarına başladık, ekiplerimizin çalışmalarıyla mahallemizin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla bozulan mahalle içi yolunda stabilize serimi yapmak için malzeme taşıması yapıyoruz, malzeme teminin ardından serim ve sıkıştırma çalışmalarına devam edeceğiz, çalışmaların sona ermesiyle bu kış mahalle sakinleri çamurdan kurtarılacaktır’’dedi.