DİVAN MAHALLESİNDE STABİLİZE YOL YAPIM ÇALIŞMASI BAŞLADI

Siverek Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle Divan Mahallesi grup yolunda çalışma başlatıldı.

İlçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Divan mahallesinde stabilize yol çalışmasının başladığını belirten Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ‘ belediye olarak hizmetlerde bölge ayrımı yapmaksızın çalışmalarımıza devam ediyoruz, divan mahallemizde Büyükşehir belediyemizle birlikte mahalle Grup yolunda çalışmalarımız sürüyor. Amacımız bu yıl içerisinde köylerimizde bulunan yol sorunlarını en düşük seviyeye indirmektir, kış aylarında vatandaşlarımızın rahat bir şekilde şehir merkezine seyahat etmelerini sağlamaktır, imkânlarımız doğrultusunda mahallelerimizin yol ve bulunan diğer sıkıntılarını da dikkate alarak çözmeye çalışacağız’ ’dedi.