SİVEREK BELEDİYESİ OKULLARDA ÇEVRE DÜZENLEME ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından birçok Eğitim kampus’unda yapılan çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında yeni hizmete girecek olan El Cabir Teknik ve Meslek Lisesinde peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları başladı.

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Belediye başkan Yardımcısı Doğan Kanlıpiçak konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’ Belediye olarak başkanımızın talimatıyla yeni hizmete girecek olan Lisemizde ekiplerimiz tarafından çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarına başladık, inşallah bu çalışmalarımızı kısa süre içerisinde tamamlayıp gençlerimizin hizmetine sunacağız, okulumuza imkanlarımız doğrultusunda her türlü desteği verdik, okulumuz bahçesinde öğrencilerimizin rahat bir ortamda zamanlarını geçirmek adına bahçemize piknik masası ve bank yerleştirildi, peyzaj çalışmalarımızın tamamlanmasıyla öğrencilerimiz temiz ve rahat bir ortama kavuşacaklardır’’dedi.