• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜMÜZ ÇALIŞMALARINA ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

            

Siverek Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan çöp konteynırı yıkama ve dezenfekte aracı gece gündüz çalışmalarına aralıksız devam ediyor

            Belediye temizlik işler müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe genelinde ‘temiz bir siverek’ sloganıyla devam eden temizlik çalışmaları kapsamında rutin olarak çöp konteynırı yıkama ve dezenfekte aracıyla temizlik çalışmaları sürüyor.

            Gece ve gündüz oluşturulan ekiplerle çalışmaların devam ettiğini belirten Temizlik İşleri Müdürü Metin Çokzaman yaptığı açıklamada şunları kaydetti”Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın talimatıyla Siverek Belediyesi Temizlik işleri müdürlüğü olarak şehir merkezinde bulunan çöp konteynırlarını gece kurduğumuz ekiple bir yandan çöp konteynırı boşaltıp diğer yandan da çöp konteynırlarımızı yıkamaktayız, amacımız sivrisineklerden korumak ve kokudan giderilmesi vatandaşımızın sağlığı için gece gündüz demeden gece ekibimizle sabaha kadar Çöp konteynırlarımızı yıkıyoruz ve yıkamaya devam ediyoruz halkımız için’’dedi.

    

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü