BELEDİYE BAŞKANI YILMAZ ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Esnaf ziyaretleri kapsamında Kale boğazı esnafını ziyaret eden Yılmaz, talepleri dinledi.

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz rutin esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Yılmaz sabah erken saatlerde hal pazarı esnafını ziyaret etti.

Ardından beraberinde Meclis üyesi Ramazan Baylan ile Kale Boğazı esnafını ziyaret edip, alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

Ziyaretler sırasında esnafın çalışmalar hakkındaki görüşlerine başvuran Başkan Yılmaz, devam eden yağmur suyu drenaj sistemi hakkında bilgi verdi. Vatandaşın geçmiş dönemlerde sel sularıyla mağdur olduğunu bildiklerini vurgulayan Yılmaz, yapılan çalışma ile bunun önüne geçileceğini söyledi.

Yılmaz, “Geçmiş dönemlerde özellikle yağışlı kış aylarında bu bölgemizde iş yapan esnafımız sel sularının işyerlerini basması nedeniyle mağduriyet yaşadı. Esnafımızı bu mağduriyetten kurtarmak için Siverek Belediyesi olarak biz, Büyükşehir Belediyemiz ve ŞUSKİ Genel Müdürlüğü işbirliğiyle bir çalışma başlattık. Yağmur suyu drenaj sisteminin yapılmasıyla yaşanması muhtemel sel baskınlarının önüne geçerek, bu sorunu tamamen çözmüş olacağız” dedi.

Başkan Yılmaz, rutin olarak yaptığı esnaf ziyaretlerini ise aksatmadan devam edeceğini belirtti.