TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI EKİPLER LOGAR TEMİZLİKLERİNE BAŞLADILAR

Yağışlar sonrası gelen çamurlar nedeni ile tıkanan logar ve drenaj hatlarını temizleme çalışmaları sürüyor.

Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler kentin muhtelif mahalle ve caddelerinde bulunan yağmur sularını önlemede kullanılan logar ve yağmur drenaj sistemlerinin tıkanmasından ötürü ilçe genelinde çalışma başlatıldığı belirtildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “ kış aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde  ekiplerimiz tarafından tespit edilen logar ve yağmur sularının tahliyesinde kullanılan drenaj sistemlerinde genel bir temizlik çalışması başlattık,Yeni yağışlar başlamadan bu temizliği ilçe genelinde yaparak önlemlerimizi alacağız’’dedi.