• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR

SİVEREK BELEDİYESİ EĞİTİME DESTEK VERMEYE DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanımız Resul Yılmaz Üniversite hazırlık kurslarına katılan öğrencilere kitap dağıttı.

            Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan gençlik evlerinde üniversiteye hazırlık kurslarında eğitim gören yaklaşık 500 öğrenciye, hazırlık kitapları dağıtıldı.

            Kale Mahallesinde bulunan gençlik evini ziyaret eden Belediye Başkanı Resul Yılmaz öğrencilere kitaplarını dağıtarak başarılar diledi.

        Belediye Başkanı Yılmaz, kursiyer öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada azimli ve disiplinli çalışmanın başarıyı getireceğine dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi; "Çağımız bilgi çağıdır, insanları birbirinden üstün kılan edindikleri bilgileridir, bilgi güçtür, bu gücü elde etmenin yolu da bellidir, disiplinli çalışıp ve inanmaktır. Kendimize inanalım ve güvenelim, bunlar olduktan sonra Allah'ın izniyle yapmak istediklerimizi başarabiliriz. Üniversiteye hazırlık kurslarına başlamamızın nedeni biliyorsunuz dershaneler kapandı, Belediye olarak gençlerimize yararlı olmak ve katkı sunmak amacıyla üniversiteye hazırlık kurslarına başladık, dileriz ki sizler için de bizler içinde bu iş hayırlı olur" dedi.

            Üniversiteye hazırlık kursunda bulunan Öğrenciler katkılarından dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür ettiler.

   

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü