SİVEREK BELEDİYESİ KIRSAL MAHALLELERDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi kırsal mahallelerde başlattığı beton yol çalışmalarında köy yollarındaki standardı yükseltiyor.

Fen İşleri Müdürlüğü tarafından ilçeye bağlı muhtelif kırsal mahallelerde beton yol çalışmaları devam ediyor. İlçeye bağlı 40 kilometre uzaklıkta bulunan Sarıkaya köyünde başlatılan yol ile sokak betonlama çalışmaları sürüyor. Fen işleri müdürlüğü ekiplerince köy içi stabilize ile sıkıştırma yapılmasının ardından başlayan betonlama çalışması köy sakinleri tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Doğma büyüme Sarıkaya köyünde yaşayan Hacı Ramazan Balık, “Babam bu köyde 75 yıl yaşadı, yol diye diye vefat etti. Çok şükür budur bir yıldır hizmet almaya başladık. Yollarımızla yetinilmedi sokak aralarımız dahi betonlanıyor. Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, “Kırsal mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızın hayat standartlarını yükseltmek ve hak ettikleri hizmetleri sunmak amacı ile çalışmalara ara verilmeden devam edilecek” dedi.