• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKANIMIZ RESUL YILMAZ SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKANIMIZ RESUL YILMAZ SICAK ASFALT ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

 

Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yürütülen asfalt çalışması devam ediyor

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Esmerçayı Mahallesi Karaçöl Caddesinde başlatılan sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi.

            Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve beraberindekiler sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı, mahalle sakinleriyle bir süre sohbet eden Yılmaz mahalle sakinlerinin taleplerini dinledi.

            Çalışmaları yerinde inceleyen Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’şu anda bulunduğumuz cadde Esmerçayı Mahallemize bağlı Karaçöl caddesi Büyükşehir belediyemize bağlı Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri burada gördüğünüz üzere çok güzel bir çalışma yapmışlar, ben öncelikle Büyükşehir Belediye Başkanımız Avukat Nihat Çiftçi beyefendiye, Fen İşleri daire başkanlığının çalışanlarına ve yüklenici firma yetkililerine içtenlikle şükranlarımı sunuyorum, mahalleli memnun tabi bizde böyle güzel bir numara bir çalışmayı görünce daha da bir seviniyoruz, tabiî ki keyfimiz bir hoş oluyor, hizmete devam ediyoruz, biz sadece hep söyleye geldik, seçim endeksli çalışan bir anlayışa asla sahip değiliz ne ben böyle bir anlayıştayım, nede Büyükşehir belediye başkanımız dolayısıyla bundan sonrada ekiplerimizle birlikte halkımızın hizmetinde olmaya devam edeceğiz, halkımızın daha önce görmediği ama hak ettiği hizmetleri onların ayağına getireceğiz inşallah ben bir kez daha bu çalışmayı yapan bütün ekiplere teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun’’

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü