• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

RESUL YILMAZ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

RESUL YILMAZ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

 

Siverek Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından Bahçelievler ve ilçenin muhtelif yerlerinde devam eden beton yol çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve beraberindekiler  Alt yapısı tamamlanan mahalle ve sokaklarda devam eden beton yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Başkan Yılmaz mahalle sakinleriyle bir araya gelerek çalışmalar hakkında halkın taleplerini dinleyerek şunları kaydetti.’’şu anda bulunduğumuz yer Bahçelievler mahallemiz kırkbir evler mevkiindeyiz burada gördüğünüz gibi Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı arkadaşlarımız üst yapı çalışmalarını yürütmektedirler, inşallah bu üst yapı çalışmalarının bitirdikten sonra burası çamurdan kurtarılmış olacak, hedefimiz Siverek’in hem alt yapısını hem de üst yapısını Siverek halkına Siverek insanına yakışır ve yaraşır bir hale getirmektir, bundan sonrada bu tür çalışmalarımız çok suratlı bir şekilde devam edecektir, mahallede oturan sakinlerin bu bölgeyle ilgili bizden talepleri vardı, ben mahalle sakinlerine göstermiş oldukları anlayışa sabır’a ve sebatan dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum bu çalışmaların başta Bahçelievler mahallemize ve Siverek’imize hayırlı olmasını diliyoruz’’

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü