SİVEREK BELEDİYESİ İMAM HATİP LİSELERİNE KÜTÜPHANE DESTEĞİNDE BULUNDU

Belediye Başkanı Yılmaz’ın talimatıyla ilçede bulunan 8 İmam Hatip Lisesinde kurulan kütüphanenin açılışı yapıldı.

Siverek Belediyesi ilçede bulunan sekiz İmam Hatip Lisesinin talebi üzerine bu okullarda kütüphane kurulması amacıyla kütüphanelerin alt yapısını oluşturdu.

İlçenin Hürriyet Caddesinde bulunan Yusuf Sami Anadolu Kız İmam Hatip Lisesinde kurulan kütüphanenin açılışı yapıldı.

Kütüphanenin açılışını İlçe Kaymakamı Dr. Vural Karagül ile Belediye Başkanı Resul Yılmaz birlikte yaptı.

Kütüphaneyi dolaşan Belediye Başkanı Yılmaz yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “İlçede bulunan imam hatip liselerinin müdürleri Başkanlığımıza gelerek öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını kazandırmak amacıyla okullarında kütüphane açılması için destek istediler belediye olarak eğitime katkı sunmak eğitim kalitesini yükseltmek amacıyla sekiz ayrı okulumuzun alt yapısını oluşturduk kitaplıklar yaptık kendilerine teslim ettik. Diğer okullarımızdan da talep gelmesi halinde onlar içinde aynı hizmeti yapmaya hazırız”

Okul Müdürü Mehmet Ali Gedikli, katkılarından dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür etti.