• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

BAŞKAN VEKİLİ HATİPOĞLU ÇOK AMAÇLI HİZMET EVİNİN YAPIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

BAŞKAN VEKİLİ HATİPOĞLU ÇOK AMAÇLI HİZMET EVİNİN YAPIM ÇALIŞMALARINI YERİNDE İNCELEDİ

 

Siverek Belediyesi Başkanlığınca kırsal mahalle olan Faydalı mahallesinde vatandaşlar tarafından kaba inşaatı biten çok amaçlı Hizmet evi Siverek Belediyesi desteğiyle ince inşaatı ve diğer ihtiyaçları karşılanacak.

            Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ve Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan Faydalı Mahallesinde inşaatı devam eden Çok amaçlı Hizmet evinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

            Çalışmaların hızlı bir şekilde devam ettiğini aktaran Başkan Vekili Hatipoğlu yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’Eski Gürakar Beldemize bağlı şuan mahallemiz olan Faydalı mahallemizdeyiz,  daha kısa süre önce Faydalı Köy sakinleri tarafından yapılan taziye evin kabası bitmişti Belediyemiz tarafından ince işlerini ve geri kalan yüzde 50 işlerini belediyemiz fen İşleri Müdürlüğümüzce tamamlanmaktadır, bu hizmeti Faydalı Köy Halkına sunmaktayız, inşallah hayırlı bir taziye evi olur düğünlerinde ve özel günlerinde kullanırlar, hayırlı uğurlu olsun diyorum’’dedi.

            Mahalle sakinleri Siverek Belediyesinin desteğiyle devam eden inşaat çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Resul Yılmaz’a teşekkür ettiler.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü