• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

NARLIKAYA MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

NARLIKAYA MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Siverek Belediyesi tarafından Narlıkaya (Ketine) mahallesinde mahalle içi beton yol çalışmaları başladı

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçeye 40 kilometre uzaklıkta bulunan Narlıkaya (Ketine) mahallesinde mahalle içi beton yol çalışmaları başladı.

Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu ile Fen İşleri Müdürlüğünden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ve Beraberindekiler Narlıkaya (Ketine) mahallesinde Başlanılan mahalle içi beton yol çalışmaları yerinde inceleyerek Mahalle sakinleriyle bir araya geldiler.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ’bugün Narlıkaya (Ketine) mahallemizi ziyaret ederek buradaki sokaklarımızın üst yapı beton çalışmasını yerinde incelemek üzere köy halkımızı ziyaret ettik muhtarımızla beraber Fen İşlerinden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcımızla çalışmaları yerinde inceledik kısa bir süre öncede burada çok amaçlı hizmet evimizin yapımını bitirdik, onu da biraz sonra inceleyeceğiz oranın da etrafındaki sahasının beton düzenlemesini ve etrafındaki duvarının kısa bir süre sonra bitirip halkımızın hizmetine sunacağız, bu hizmetlerin buradaki mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diliyorum, çalışmalarda emeği geçenlere de teşekkürlerimi sunuyorum’ ’dedi.

Narlıkaya (Ketine) Mahalle Muhtarı Emin Yeşildağ ise çalışmalardan dolayı Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür ederek şunları kaydetti.’’ Eskiden mahallemiz çamurdan geçilmiyordu çok şükür belediyemiz mahallemizde ve sokaklarımızda başlatmış olduğu beton yol çalışmalarından dolayı inşallah çamurdan kurtulacağız, 

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü