BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SİVEREK'TE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesince ilçede başlatılan çalışmalar devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında Ayvanat, Şirinkuyu, Yenişehir ve Toki Evlerini birbirine bağlayan yolda kilit taşı döşeme çalışmalarına başlandı. Ayvanat mahallesinde başlayan yol çalışmasının Toki Evlerinde yapımı tamamlanan sıcak asfaltla birleştirileceği belirtildi.
Çalışmaları yerinde inceleyen Siverek Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Avukat Nihat Çiftçi’ye teşekkür etti. Hatipoğlu, “Özellikle Yenişehir, Şirinkuyu ve Ayvanat mahallemizi birbirine bağlayan 25 metre genişliğinde Büyükşehir tarafından yapılan çalışmayı yerinde incelemek üzere buraya geldik. Burada emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Nihat Çiftçi’ye, Fen İşleri Daire Başkanına ve bütün Büyükşehir ekibine teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi bir çalışma olmuş, kısa bir süre sonra inşallah üst yapısı olarak parke taşı döşeme ile devam edecek. Çalışma tamamlandıktan sonra güzel bir hizmet olarak mahalle sakinlerimize sunulmuş olacak. Çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.