RESUL YILMAZ KIRSAL MAHALLELERDE ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Yılmaz Mahalle Ziyaretleri kapsamında Erincek Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Her fırsata vatandaşlarla bir araya gelip vatandaşların ve kentin sorunlarını dinleyen belediye Başkanı Resul Yılmaz Ericek kırsalına giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşların sevgiyle karşıladığı Belediye Başkanı Yılmaz Vatandaşlarla yaptığı sohbette şunları kaydetti” Her fırsata vatandaşlarımızla bir araya gelip sohbet ederek var olan sorunlara  birlikte  çözüm yolu arıyoruz   ve sorunlarımızı dayanışma içinde  birlikte  çözmeye çalışıyoruz, bizim için merkez kırsal, oy veren vermeyen  ayrımı   yoktur  sorunun  aciliyetine  göre   hizmet  üretmemeye   çalışıyoruz   göreve geldiğimiz günden  bu güne  kadar  hizmet götürmediğimiz  yer yok gibi, elbette  yapılanlar yeterli değil  daha çok hizmet vermek için  çabalarımıza  devam edecek”

Ericek  mahalle  sakinleri belediye başkanı Yılmaz’a hizmetlerinden  dolayı teşekkür etti.