SİVEREK BELEDİYE BAŞKANI RESUL YILMAZ'IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.
Başkan Yılmaz mesajında tüm öğretmenlerin öğretmenler gününü kutlayarak, “Umudu barışı kardeşliği sevgiyi ve hayata dair tüm güzellikleri bizlere hatırlatan özel günler vardır. 24 Kasım öğretmenler günüde böyle bir gündür. Yaşamı avuçlarında iyilik ve güzelliklerle her an yeniden yoğuran öğretmenlerimizin emek vermediği tek bir insanoğlu yoktur sanırım. Özellikle bizim gibi zor coğrafyalarda öğretmen olmak bir kat daha çilelidir. Bazen öğretmen, bir dokunuşuyla çocuk gelin olmaktan kurtarır bir kızımızı. Bazen mevsimlik işçi ailelerinden veya köyde çobanlık yapan çocuklarımızdan sınav birincileri çıkarır bir öğretmen dokunuşu” ifadelerini kullandı.
Yılmaz mesajının devamında, “Tüm dünyanın barışa merhamete ve paylaşmaya en çok ihtiyaç duyduğu günlerden geçiyoruz. Nebevi bir meslek olan öğretmenlerin çabaları ile ancak yaşanabilir bir dünyayı yeniden inşa edebiliriz. Bu manevi ve tarihi misyonu taşıyan tüm öğretmenlerimizin bu vesile ile gününü tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.