SİVEREK BELEDİYESİ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından Hayriye Mahallesinde beton yol çalışmaları devam ediyor.

Hayriye mahallesinde sokakların iyileştirilmesi amacıyla çalışmaların hız kesmeden devam ettiğini belirten Fen İşleri Müdürlüğünden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül yaptığı açıklamada şunları kaydetti.’’ekiplerimiz tarafından Hayriye mahallesinde çalışmalara başladık, mahallemizdeki sokakların bir kısmını beton yol yaparak tamamladık, çermik yolu üzerinde bulunan ara sokaklarda ise çalışmalarımız devam etmektedir, yolların bitimiyle birlikte mahalle sakinleri toz ve çamurdan kurtulacaktır, sokaklarımızın yani sıra mahallemizde bulunan Vakıf İlköğretim okulu yol ve çevresinde de beton yol çalışmalarını tamamladık, yeni yerleşim bölgesi olan mahallemiz de belediyemizin imkânları doğrultusunda her türlü hizmeti alacaktır’’dedi.

Mahalle sakinleri yapılan çalışmalardan dolayı Başta Belediye Başkanı Resul Yılmaz ve ekibine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar dilediler.