KAPIKAYA MAHALLESİNDE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi kırsal mahallelere yönelik başlattığı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Çalışmalar kapsamında en büyük kırsal mahallelerden olan Kapıkaya’da yol yapım çalışmalarına başlandı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yapılan incelemelerde mahalle yakınlarında tespit edilen malzeme ocağındaki stabilize malzeme araçlarla mahalledeki sokaklara sevk ediliyor. Ardından iş makineleriyle tasfiyesi yapılan malzeme ile yol yapımı tamamlanıyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, Kapıkaya mahallesinin büyükşehir yasasından önce belediyelik bir belde olmasına rağmen hizmetten mahrum olduğunu söyledi.

Öncül, “Daha önce Büyükşehir Belediyemiz tarafından mahallenin grup yolu beton yapıldı. Bizde Siverek Belediyesi olarak mahalle içi ve sokaklarda çalışma başlattık. Arkadaşlarımız yaklaşan kış ayları öncesi vatandaşlarımızı çamurdan kurtarmak için çok sayıda iş makinesi ve araçla mesai yapıyor. Ekiplerimizin özverili çalışmalarından ötürü kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Kapıkaya mahallesi sakinlerinden Hasan Sağır, “Siverek Belediye Başkanı Sayın Resul Yılmaz ve bu arada çalışan emek veren ekibine teşekkür ederim. Bizi kış ayları öncesi çamurdan kurtardı” şeklinde konuştu.