• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİNDE BİRİM MÜDÜRLERİNE YÖNELİK SEMİNER DÜZENLENDİ

SİVEREK BELEDİYESİNDE BİRİM MÜDÜRLERİNE YÖNELİK SEMİNER DÜZENLENDİ

 

Yerel Yönetim personeline kapasite artırımı semineri verildi.

Siverek Belediyesi tarafından GAP Bölge Yerel Yönetim Personeli kapasite artırma projesi kapsamında birim müdürlerine seminer verildi.

Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli Başkanlığında belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen seminere Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri katıldı.

Seminere katılan personele slayt sunumu eşliğinde bilgiler aktaran Başkan Yardımcısı Hasan baydilli konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: ''GAP Bölge Yerel Yönetim Personeli kapasite artırma projesi kapsamında daha önce gerçekleştirilen toplantılarda belediyemiz adına katılım sağladık, toplantıların ardından bölgede yerel yönetim personeli kapasite artırımı ile ilgili seminer ve birimler arası kordinasyonun sağlanması amacıyla bizde personellerimize slayt eşliğinde bilgiler aktardık, birim müdürlerimiz ve personellerimize merkezi yönetim, yerel yönetim ilişkileri, idari sorunlar ve çözüm öenerileri, Büyükşehir ve ilçe belediyeleri arasında ilişkiler ve kordinasyon ile iligili sorunlar ve çözüm önerileri, İnsan kaynakları ile ilgili sorun ve çözüm önerilerinin yanı sıra personeller arasında kordinasyon ilişkileri sorun ve çözüm önerilerine diar değerlendirmeler yapıldı, bu toplantılarımız proje kapsamında önümüzdeki günlerde aralıklarla devam edecektir'' dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü