SİVEREK BELEDİYESİ EĞİTİME KATKI SAĞLAMAYA DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi Fen İşleri Ekipleri tarafından İlçenin Ayvanat mahallesinde bulunan Şirinkuyu İlkokulunda beton çalışmaları tamamlandı.

Ekiplerce yapılan toprak tasfiyesinin ardından çevre düzenlemesi yapılan okul bahçesinde beton çalışmalarına başlandı. Bir günlük çalışmanın ardından betonlanması biten okul bahçesi çamur ve tozdan kurtarıldı.

Şirinkuyu ilkokulu müdürü İsmail Bağcı, çalışmalardan dolayı Siverek Belediyesine teşekkür etti.

Bağcı, “Daha önce okulumuzun oyun alanı çok azdı. Kış aylarında öğrenci sayımızda hayli fazla olunca öğrencilerimizin oyun alanları daralıyordu. Bizde okul idaresi olarak Belediye Başkanlığımıza başvurarak sorunumuzu anlattık. Başkanımız eğitimci kişiliği sayesinde sorunumuzu giderdiği için tekrar tekrar kendisine teşekkür ediyoruz. Bu çalışmalarda emeği geçen Belediye Başkanı Vekili Hamdi Hatipoğlu’na, Fen İşleri Müdürümüz Selahattin Özdoğan’a ve tüm belediye çalışanlarına sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.