REKTÖR PROF. TAMER YILMAZ RESUL YILMAZ'I MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Tamer Yılmaz ile Kalyoncu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kalyoncu Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ı makamında ziyaret ederek  ilçede yapılan alt ve üst yapı çalışmalarının yanı sıra eğitime verdiği desteklerden dolayı plaket verdi.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Gaziantep Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr Tamer Yılmaz ile Kalyoncu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Kalyoncu ve Mütevelli heyeti Yılmaz'a plaket Takdim ederek bir süre sohbet etti.

Belediye Başkanı Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları kaydetti. "Değerli misafirlerimizin ilçedeki çalışmalardan dolayı bizi plakete layık görmesi bizleri mutlu etmiştir, inşallah bundan sonra Kentimize yakışır ve hemşehrilerimizin hayat standartlarını yükseltecek çalışmalara imza atarak kentimizin gelişmesine katkı sunmaya devam edeceğiz'' dedi.