3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MÜNASEBETİYLE ENGELLİLER DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİK

3 Aralık Dünya Engelliler Günü hasebiyle Belediye Başkan Yardımcısı Hasan POSTACI ve beraberindekiler, Engelliler Derneğini ziyaret ederek onların sorun ve taleplerini dinlediler. Bir süre hasbihal ettikten sonra dernek Başkanı Çetin KURBAŞ eşliğinde engelli vatandaşlarımıza karanfil ve çikolata ikram edildi.

Ziyaretlerinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Siverek Belediyesi olarak 3 Aralık Dünya engelliler günü münasebetiyle ilçemizde bulunan Bedensel engelliler derneğini ziyaret ettik. Kentimizi engelli vatandaşlarımızın yaşayabileceği bir şehir haline getirmek ve günlük yaşamlarında karşılaştıkları her türlü problemle ilgilenmek Siverek Belediyesinin öncelikli görevleri arasındadır” dedi.

Siverek Belediyesinin kendilerini ziyaretinden memnun kalan Engelliler Derneği Başkanı Çetin KURBAŞ ve dernek üyeleri, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan POSTACI ve beraberindekilere teşekkürlerini ilettiler.