• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

"TÜRKİYE YILDIZLARINI ARIYOR" SEMİNERİ SİVEREK'TE YAPILDI

"TÜRKİYE YILDIZLARINI ARIYOR" SEMİNERİ SİVEREK'TE YAPILDI

 

Siverek'te gençleri spora teşvik etmek amacıyla Siverek Belediyesi, N90 Sport ve Siverek Belediyespor kulübü birlikte anlamlı bir çalışmaya imza atıldı.

            Alt yapı ile ilgili Seminere Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Başkan yardımcısı Hasan Postacı ve kulüp başkanlarının katılımı ile yapıldı.

            Düzenlenen seminerde Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, futbolda alt yapı eğitiminin önemine değindi.

            Başkan Yılmaz, "Futbolda ilçe olarak bir yere varmak istiyorsak alt yapıyı desteklememiz lazım. Alt yapı anlamında eğitim de çok önemli. Çocuklarımızda ki bu yeteneği çalışma ve eğitimle gün yüzüne çıkarıp kentimizi daha iyi noktalara getirmek için çalışmalarımız devam etmektedir. Spor anlamında mekân ve salon anlamında gelişimimizi tamamladık. Bugünümüzün gençlerini hep birlikte çalışma ve azimle güzel yarınlara taşımak en büyük görevimizdir" dedi.

            Seminerde Konuşan Nurhan Özücüer Gençlere Şöyle seslendi; Çağımızın en güçlü kitle iletişim kaynaklarından biri olan bilgisayarlar ve yaşamımıza birden bire giren internet, bugün bilgilenme, işlem yürütme, haberleşme, eğitim ve eğlence fonksiyonlarıyla hayatımızın ayrılmaz bir parçası olmuştur. Günümüz toplumunda insanlar, bilgisayar ile küçük yaşlarda 
tanışmakta; evde ve okulda, gerek ödevleri için gerek eğlence için bilgisayardan yoğun bir şekilde istifade etmektedir. Bu açıdan bakıldığında çocuklar, teknolojiyi iyi kullanan 
ve onu ileriye taşıyacak etkenlerin başında gelmektedir. Bilgisayar ve internet, sadece erişkinler için değil; aynı zamanda çocuklar için de oldukça faydalı bir ortamdır. 
            Çocuklarının, bir eğitim, eğlence ve iletişim aracı olarak bilgisayarlardan doğru ve etkin bir şekilde faydalanması adına birçok anne baba, çağa ayak uyma ve bilgiye daha çabuk ve etkin bir şekilde erişebilmeleri için çocuklarına bu tür imkânları sunmak istemektedirler. 

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü