SİVEREK BELEDİYESİ BİLGİ EVLERİ "ÇOCUK EĞİTİMİ" SEMİNERİ DÜZENLEDİ

Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Bilgi Evleri, bu ay ki değerler eğitiminde öğrenci velilerine ‘Çocuk Eğitimi’ konusunda seminer verdi.

Belediye Meclis Salonunda düzenlenen seminere öğrenciler ile öğrenci velileri katıldı. Seminerde velilere çocuk eğitimi konusunda çeşitli bilgiler verildi. Bilgi evlerinde eğitim gören öğrencilerinin Milli Eğitim Müdürü ile yapılan röportaj sunumunun ardından, Bilgi Evi öğretmenlerinden Erdal Eroğlu velilere önemli bilgiler verdi.

Belediye Başkan yardımcısı Hasan Postacı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi. ’’2015-2016 eğitim öğretim döneminde belediyemizde gençlik evleri ve bilgi evleri düzeyinde eğitime destek vermeye devam ediyoruz. Bilgi evlerinde 4’üncü sınıftan 8’inci sınıfa kadar,  gençlik evlerimizde ise lise düzeyi ve mezun gençlerimize dönük çok çeşitli içerikleri olan eğitim çalışmalarını sürdürüyoruz. Bilgi evimizde özelikle değerler eğitimi kapsamında uzmanlarımızdan konferanslar, öğrenci çalışmalarımızdan çeşitli şiirler ilahiler resim çalışmaları karikatür çalışmaları ve uzmanlardan konuyla ilgili çocuklarımızı eğitecek çocuklarımıza bilgi aktaracak” dedi.