SİVEREK BELEDİYESİNDEN AYVANAT MAHALLESİNDE YOL ÇALIŞMASI

Siverek Belediyesi Ayvanat mahallesinde yeni yapıların bulunduğu yerleşim alanlarına yol yapım çalışması başlattı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince Ayvanat mahallesinde yolu olmayan yeni yerleşim alanlarında yaşayan vatandaşların talebi üzerine yol çalışması başlattı. Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, Ayvanat mahallesinin geniş bir alana yayıldığını söyledi.

Öncül, “Ayvanat mahallemiz genişlemeye ve gelişmeye müsait mahallelerimizden biridir. Alan geniş olduğu için her tarafta yeni yapılar görmeniz mümkün. Yeni yapılara hizmet götürülmesi gerekiyor, bizlerde bu ihtiyaçlara cevap vermek için bu alanlarda çalışmalara başladık. Temel eksiklik olan yolun giderilmesinin ardından diğer hizmetleri de peyderpey getireceğiz” dedi.