SİVEREK BELEDİYESİNİN STABİLİZE YOL YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İlçeye 16 kilometre uzaklıkta bulunan Demirci mahallesine bağlı Güzelçayır Sokağında sokak içi stabilize yol çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Belediye başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül Çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ''Belediye olarak bölge ayrımı yapmaksızın kırsal ve ilçe merkezinde yol çalışmalarımızı sürdürüyoruz, amacımız ilçe merkezinde yapılan hizmetlerin aynısını kırsal mahalle ve sokaklara da ulaştırmaktır, bundan ötürü kırsal Hizmetler müdürlüğü ekiplerimiz tüm kırsal bölgelerde stabilize yol, beton yol ve kilit taşı (parke) çalışmalarını aralıksız sürdürüyor, inşallah 2016 yılında çalışmalarımızın hızını kesmeden vatandaşımıza hizmet anlayışımızı imkanlarımız ölçüsünde devam ettireceğiz'' dedi.