• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

ŞİRİNKUYU MAHALLESİ BETON YOLA KAVUŞUYOR

ŞİRİNKUYU MAHALLESİ BETON YOLA KAVUŞUYOR

 

Siverek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından beton yol çalışmaları kapsamında  Şirinkuyu Mahallesi beton yola kavuşuyor.

Beton yol çalışmalarını yerinde inceleyen Fen İşleri Müdürlüğünden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, Mahalle Muhtarı Şeyhmus Çelik ile birlikte çalışmaları takip etti.

Daha önce hizmetin gelmediği mahallemiz olan Şirinkuyu mahallesinde sokak beton yol çalışmalarına başladıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül  yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ''Şirinkuyu Mahallemiz gelişmekte olan bir mahallemiz özelikle Büyükşehir Belediyemizin  bu bölgede yaptığı  25 metrelik çevre yol kentleşmeye uygun bir hale getirmiştir, kentleşmeye ve gelişmeye devam ediyor biz bu hizmetlerimizin aksatılmaması vatandaşların mağduriyetinin giderilmesi amacıyla Fen işleri olarak burada betonlama çalışması başlattık, şirinkuyu mahallemizde 7 tane sokağın betonlama çalışmalarına başladık toplamda 2 bin 500m2 beton çalışması yaptık, inşallah bu beton çalışmaları bittiği zaman burada yaşayan vatandaşlarımızın kışın rahat bir ortamda yaşamlarını sürdüreceklerdir, bu beton çalışmalarının hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum'' dedi.

Mahalle Muhtarı Şeyhmus Çelik ise beton yol çalışmalardan dolayı yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ''Siverek Belediyemizin beton dökme çalışmalarının tüm mahallelerde olduğu gibi bizim mahallemizde de başlamıştır, tabi ki yetersiz olmasına rağmen belediyemize teşekkür ediyoruz bu hizmetlerin devamının süreceğini biliyoruz  başlamak bitirmenin yarısıdır, bu hizmetlerden dolayı başta Belediye Başkanımıza ve tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz, bu şekilde sürmesi halinde kısa bir sürede Siverek’te her hangi bir kalmayacağına inanıyoruz'' dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü