• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ KIRSAL MAHALLELERDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

SİVEREK BELEDİYESİ KIRSAL MAHALLELERDE ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

 

Kırsal mahallerdeki çalışmalarımız aralıksız sürüyor.

Geniş ve taşlık bir alanda yapılaşması bulunan Ertem mahallesinde başlatılan çalışmalarda sona gelindi, Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından mahalle içi bulunan tüm, sokak ve ara yollara standart bir şekilde stabilize kum döküldükten sonra serim işi yapıldı, serim çalışmaları bitiminin ardından, sıkıştırma çalışmaları yapılarak bu mahalledeki çalışmalar son bulacak.

Konu ile ilgili Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül yaptığı açıklamada “ Ekiplerimiz ara vermeksizin tüm Kırsal mahallelerde çalışmalarına devam ediyor, mahalle ve sokak ayrımı yapmadan programa aldığımız tüm yerleşim alanlarda çalışmalar yapacağız. Bugün daha önce çalışmalarına başladığımız Ertem köyünde çalışmalarımız son buldu, arkadaşlarımız tarafından yapılacak sıkıştırmadan sonra bu mahallemizdeki çalışmalarımız son bulacak. Ekiplerimiz Program dâhilin deki diğer mahallelerde çalışmalarına devam ediyor, Siverek belediyesi olarak hizmet gitmeyen tek bir mahalle ve sokak bırakmayacağız “ dedi

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü