• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

OLUKLU MAHALLESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

OLUKLU MAHALLESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

 

Siverek Belediyesi yıl boyunca kırsal mahallelerde yaptığı çeşitli hizmetlerini sürdürüyor.

Belediye Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekiplerince ilçeye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Oluklu mahallesinde başlatılan mahalle içi yol yapım çalışması sürüyor. Mahalle yakınlarında tespit edilen malzeme ocağındaki stabilize araçlarla mahalleye taşınarak iş makineleri ile sıkıştırılıyor.

Çalışmaları yerinde inceleyen kırsal alan sorumlusu Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Başkan Yardımcısı Öncül, mahalle sakinleriyle bir araya gelerek talepleri dinledi.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Hacı Ahmet Öncül, mahallede çok güzel çalışmaya imza atıldığını söyledi. Öncül, “Kırsal Hizmetler Müdürümüz ile birlikte Oluklu mahallemizde yapılan çalışmayı inceledik. Ekiplerimiz gayet güzel bir çalışma yapmış. Oluklu mahallemizde yaklaşık bir ay çalıştık. 40 hanesi bulunan mahallemizde 7 kilometrelik bir yol ağını tamamladık. Mahallemize hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Mahalle sakinlerinden Kadir Zengin yaklaşık 30 yıldır yaşadığı mahallede ilk defa hizmet gördüklerini söyledi. Zengin, “Kış ayları geldiğince yollarımız çamur nedeniyle kullanılamaz bir hale gelirdi. Belediye Başkanımız Sayın Resul Yılmaz’a giderek yol talebimizi ilettik. Kendisine duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Ekipler mahallemizde çalışarak mahalle içi yollarımızı yaptı. Başta Belediye Başkanımız Resul Yılmaz ve tüm çalışanlarına teşekkür ederim” dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü