• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ REHABİLİTASYON MERKEZLERİNİ ZİYARET ETTİ

SİVEREK BELEDİYESİ REHABİLİTASYON MERKEZLERİNİ ZİYARET ETTİ

 

Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğü Yeni Yıl dolayısıyla ilçede bulunan Rehabilitasyon merkezlerini ziyaret ederek rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören zihinsel ve fiziksel engeli olan öğrencilerle bir araya geldi.

Ziyaretler kapsamında ilçede bulunan 5 rehabilitasyon merkezlerini ziyaret eden Belediye Başkanı Yardımcısı Hasan Postacı ve beraberindekiler merkez müdürlerine yeni yıl dolayısıyla çiçek verdi, öğrenciler ziyaret edilerek çocuklara çeşitli armağanlar verildi.

Ziyaretlerin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Postacı konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti. ''yeni yılla girmemiz vesilesiyle belediye olarak ilçemizdeki rehabilitasyon merkezlerini ziyaret etmek özellikle burada eğitim gören ve çeşitli sağlık problemleriyle ilgili destek gören öğrencilerimiz ve çocuklarımızla bir araya geldik, kurumlarımızın çalışmalarında yanlarında olduğumuzu özellikle belediye olarak yanlarında olduğumuzu desteklerimizin  sonuna kadar her alanda devam ettiğini deklare etmek için söylemek için hem de yeni yıllarını kutlamak için yeni yıla daha başarılı huzurlu mutlu bir yıl olması temennisiyle bu dileklerimizi iletmek üzere merkezlerimizi ziyaret ettik, hocalarımızla uzmanlarımızla karşılıklı bir şekilde biraz dertleştik biraz onları dinledik biraz kendimizi anlattık, bu etkileşimin etkinliğe ürüne organizasyonlara dönüşmesini istiyoruz. Bu konudaki çalışmalarımızı veya onların çalışmalarını bundan sonraki günlerde de daha kapsamlı daha zengin bir çerçevede sürdürmek istiyoruz, bu bağlamda 2016 yılının bu tür güzel çalışmalara imza atması temennisiyle ben tekrardan yeni yılın başta ilçemize, ülkemize insanlığa huzur ve başarı getirmesini temenni ediyorum'' dedi.

Ayvanat Mahallesinde bulunan Özel Rehabilitasyon Merkezi Müdürlerinden  Yüksel Düşen ise ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getirerek şunları kaydetti. ''Bizde belediyemizin bu çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz kendilerine ziyaretlerinden dolayı, çocuklarımızı memnun ettiler bizleri memnun ettiler, sağ olsunlar, birlikte çalışma yapmak için tavsiyede bulundular, bu tavsiyelere uyup yeni yılda umarım daha güzel çalışmaları birlikte yapma imkanına sahip olabiliriz ziyaretlerinden dolayı Başta Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür ediyoruz'' dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü