EKİPLERİMİZ CADDE VE KALDIRIMLARDA BUZLANMALARA KARŞI TUZLAMA YAPIYOR

Siverek Belediyesi, aralıklarla devam eden kar yağışı ve buzlanma nedeniyle gün boyu kent genelinde kar küreme ve tuzlama çalışması yapmaya devam ediyor.

Gün boyu aralıklarla devam eden kar yağışı akşam saatlerinde yoğunlaşmaya başlayınca Siverek Belediyesi Temizlik İşleri ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçede kar yağışının vatandaşları olumsuz etkilememesi için bir dizi önlem aldı.

Siverek Belediyesi Fen işleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü, gece sabaha kadar ilçenin genelinde cadde ve sokaklarda tuzlama çalışması yaparken, ikinci bir ekip kaldırımlarda buzlanmayı önlemek için tuzlama çalışması başlattı.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş nöbetçi ekiplerin sabaha kadar tuzlama çalışması yapacaklarını belirtti.

İlçe genelinde yaklaşık 86 personel çalışıp 30 ton tuz kullanılacağı belirtildi.