SİVEREK BELEDİYESİ EKİPLERİ YOLLARI AÇMAK İÇİN GECE BOYU MESAİ YAPTI

Siverek Belediyesi aralıksız devam eden kar yağışının vatandaşı olumsuz etkilememesi için gece sabaha kadar mesai yaptı.

Siverek – Şanlıurfa karayolundaki Devlet Hastanesine ulaşımda güçlük yaşandığı bilgisi üzerine Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın talimatı üzerine çalışma başlatıldı. Altaylı mahallesinde kalp krizi geçirdiği için hastaneye ulaşmakta güçlük çeken ambulans, yolun açılmasının ardından hastayı nakletti.

Kent merkezinde de çalışmaların yoğunlaştırıldığını belirten Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu, Hürriyet, Cumhuriyet, Atatürk ve Adnan Menderes bulvarı gibi ana ve ara arterlerde çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Hatipoğlu, “Gecenin bu saatinde yoğun olarak devam eden kar yağışı, Siverek ve hastane arasındaki yolunu kapatmıştı. Hastaların hastaneye ulaşmasında güçlük yaşandığı bilgisi üzerine çalışma başlattık. Belediye Başkan Yardımcımız Hasan Karakaş ve Fen İşleri Müdürlüğümüz ekiplerince yapılan çalışma ile yolu açtık. Ekiplerimiz kent merkezinde de çalışmaya devam ediyor. Bu çalışmalar sabaha kadar vardiya şeklinde devam edecek” dedi.