• 0(414) 552 12 00
  • 0552 552 82 82
  • Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.

Haberler

SİVEREK BELEDİYESİ BAĞLIK MAHALLESİNDEKİ ÜÇÜZLERE SAHİP ÇIKTI

SİVEREK BELEDİYESİ BAĞLIK MAHALLESİNDEKİ ÜÇÜZLERE SAHİP ÇIKTI

 

Bir süre önce "Üçüzler Yardım Bekliyor" haberinin medyada yer almasının ardından Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ın talimatıyla Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü harekete geçti.

Siverek ilçe merkezine 35 kilometre uzaklıktaki Bağlık Mahallesinde imkânsızlıklar içinde yaşayan Feride ve Mehmet Emin İpek çifti, 4 ay önce Diyarbakır Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde prematüre üçüz bebeklerini kucağına almış, bebeklerin ihtiyaçlarını yapamadığı için yardım istemişti.

Haberin medyada yer alması üzerine Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, üçüzlere malzeme yardımının yapılması talimatını verdi. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce bebekler için bez, mama ve oyuncak, bebeklerin ailesine de giyecek ve gıda malzemesi yardımı yapıldı.

Belediyemiz Sosyal Yardım İşleri Müdürü Eyüp Tahtacı, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Üçüz bebeklerimizin ailesi kırsal alanda yaşamakta olup ekonomik durumlarının iyi olmadığının öğrenilmesinin ardından Belediye Başkanımız Resul Yılmaz’ın talimatıyla üçüzlere mama, giyecek vs. gibi ihtiyaç malzemelerinin dışında aileye gıda ve giyim yardımında bulunduk. Bundan sonra da üçüz beklerimize yardımcı olmaya devam edeceğiz" dedi.

Bize Ulaşın

Çağrı Merkezi

(0414) 552 12 00

(0414) 552 11 26

(0552) 552 82 82

© 2024 - Siverek Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü