SİVEREK BELEDİYESİ İLE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ TOPLANTI YAPTI

Siverek Belediyesi ile Siverek Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü işbirliğiyle ilçede yapılan denetimlerin daha sağlıklı yürütülmesi amacıyla Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli Başkanlığında toplantı gerçekleştirildi.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli Başkanlığında yapılan toplantıya Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Halil Süt, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Gelener ve Zabıta Müdürü Abdurrahman Gümüştaş katıldı.

Toplantının ardından konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli şunları kaydetti. “Zabıta ekiplerimiz ile İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliğiyle ilçede yürüttüğümüz çalışmaların  sağlık işleyişi ve vatandaşlarımızın taleplerini yerine getirmek amacıyla yetkililerle istişare ettik, bundan sonra yapacağımız çalışmaların işbirliği içerisinde daha düzenli çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk, inşallah bundan sonra iki kurum arasında işbirliği içerisinde ilçede halkın sağlığını tehdit eden işyerlerinde denetimler yapılacaktır, ekiplerimizin özverili çalışmaları her zaman olduğu gibi bundan sonra da devam edecektir” dedi.